Promo lezing liefde, relaties en een vleugje seks met Marijke Helwegen, Vivian Boelen en Astrid Joosten – Blaricum

Spreker nodig? Zoek je iets anders dan normaal? Je wilt geen saaie lezing? Maar wel een inspirerende, confronterende lezing met veel humor? Boek Staal. Succes gegarandeerd!

Lisa Staal geeft sinds 2009 lezingen over Liefde, Relaties en Seks, maar de rode draad is altijd PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, want het hangt immers van jouw persoonlijke ontwikkeling (EQ) af hoe jij relaties ervaart.
Op FUNX radio is Lisa regelmatig live te horen. #relatiecoach #tips #advies.

Tevens kun je Lisa boeken om een presentatie te geven over bijvoorbeeld BOULIMIA, HUISELIJK-GEWELD, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING en GEUK.
Vele verenigingen, businessclubs en bedrijven gingen je voor en boekten een lezing van Staal met als gevolg dat
er nog uren (dagen) over na gesproken werd!

Artikel Gooi en Eemlander

Lezing liefde, relaties en een vleugje seks, groot succes! Met Marijke Helwegen, Astrid Joosten, Vivian Boelen, Nicole des Bouvrie en Jacqueline de Vries. Locatie Blaer -Blaricum.


Lisa Staal:
‘Speechen is mijn passie. Ik wil mensen graag inspireren, iets leren en iets meegeven om over na te denken.
Liefde is zo mooi, zo puur, maar helaas leven we in een wereld waar liefde te weinig aan bod komt. Ik ben ervan overtuigd dat slechts tien procent van alle stellen gelukkig is met elkaar. Deze tien procent kent gelukkig wel de ware betekenis van HOUDEN VAN…
De overige negentig procent zit, of nog even op de roze wolk, om er vervolgens van af te donderen….Of ze zitten samen in de machtsstrijd…
Stellen die in de machtsstrijd belanden, eisen (onbewust proces) datgene van hun partner wat ze in hun kindertijd gemist hebben (conditionering door opvoeding). Gevolg frustraties, ruzies, angsten, niet eerlijk durven zijn, elkaar naar beneden halen ipv dat ze elkaar stimuleren en elkaar laten groeien.
Inzicht in het ‘waarom’ kan stellen dichter bij elkaar brengen, zodat ze de kans krijgen om oprecht van elkaar te leren houden.

Dankbaar ben ik voor de keiharde liefdes-lessen in mijn leven. Mijn partners dienden als spiegel en vaak was dat geen pretje! Wel noodzakelijk! Sinds ik dat besef kan ik anderen de weg wijzen. De weg van liefde en zelfrespect.’

Lezing What Woman Want

Lezing Hans Blokzijl (Bomencentrum Nederland)

Jan Willem ten Kley – zakenman -
“Ik heb Lisa voor het eerst ontmoet tijdens een meeting van ‘De Vereniging Vrienden in Warmond’ Zij was gevraagd om te komen speechen over Liefde, Relaties en Seks. Dat was weer eens wat anders dan bijvoorbeeld een bankier die zijn beleggingsproducten aan de man wil brengen.. Lisa is heel direct, confronterend en wisselt dit af met de nodige humor. Zij wist ook de aandacht van de mannen te krijgen en te houden. De discussies die daarna onderling ontstonden duurden tot midden in de nacht en waren hilarisch. Opmerkelijk ook om dan te constateren dat er een bepaalde openheid ontstaat en deze zaken zeker bespreekbaar zijn. Over de diverse onderwerpen raken we natuurlijk nooit uitgesproken. Al met al een geslaagde avond en Lisa zien we vast nog wel een keer terug.”

Speech ‘Vrienden in Warmond’

Na de speech voor Vrienden in Warmond, boeken signeren altijd leuk.

Lezing voor Fletcher Hotel Group – 125 secretaresses

MEDIA
Gooi en Eemlander – oktober 2013

Sinds 2014 is Lisa tevens CEO geworden van BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF. Deze stichting inspireert (kwetsbare) jongeren het beste uit zichzelf en dit leven te halen. Namens de stichting heeft Lisa inmiddels al tientallen zeer succesvolle masterclasses en trainingen gegeven over liefde, relaties en seks en waarom het EQ zo’n grote rol speelt in DE LIEFDE. Deze MASTERCLASS slaat overal in als een BOM! Zowel bij de leerlingen als bij de docenten. Meer info via www.becomethebestversionofyourself.nl