Promo lezing liefde, relaties en een vleugje seks met Marijke Helwegen, Vivian Boelen en Astrid Joosten – Blaricum

Spreker nodig?
Zoek je iets anders dan normaal? Je wilt geen saaie lezing? Maar wel een inspirerende, confronterende lezing met veel humor? Boek Staal. Succes gegarandeerd!

Lisa Staal geeft sinds 2009 lezingen over Liefde, Relaties en Seks, maar de rode draad is altijd PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, want het hangt immers van jouw persoonlijke ontwikkeling (EQ) af hoe jij relaties ervaart.
Op FUNX radio is Lisa regelmatig live te horen. #relatiecoach #doctorlove #tips

Tevens kun je Lisa boeken om een presentatie te geven over bijvoorbeeld HUISELIJK-GEWELD, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING en GELUK.
Vele verenigingen, businessclubs en bedrijven gingen je voor en boekten een lezing van Staal met als gevolg dat er nog uren (dagen) over na gesproken werd!

Lezing liefde, relaties en een vleugje seks, groot succes! Met Marijke Helwegen, Astrid Joosten, Vivian Boelenen. Locatie Blaer -Blaricum.

Jan Willem ten Kley – zakenman

“Ik heb Lisa voor het eerst ontmoet tijdens een meeting van ‘De Vereniging Vrienden in Warmond’ Zij was gevraagd om te komen speechen over Liefde, Relaties en Seks. Dat was weer eens wat anders dan bijvoorbeeld een bankier die zijn beleggingsproducten aan de man wil brengen.. Lisa is heel direct, confronterend en wisselt dit af met de nodige humor. Zij wist ook de aandacht van de mannen te krijgen en te houden. De discussies die daarna onderling ontstonden duurden tot midden in de nacht en waren hilarisch. Opmerkelijk ook om dan te constateren dat er een bepaalde openheid ontstaat en deze zaken zeker bespreekbaar zijn. Over de diverse onderwerpen raken we natuurlijk nooit uitgesproken. Al met al een geslaagde avond en Lisa zien we vast nog wel een keer terug.”