Waarom? Nou Daarom!


Erica Terpstra: ‘Het boek van Lisa Staal: ‘Waarom? Nou Daarom!’ is een boeiend, inspirerend boek dat ik in één ruk heb uitgelezen. En zeker nog wel eens zal herlezen ook! Een echte aanrader dus.’

Een filosofisch boek in een modern jasje
In ‘Waarom? Nou Daarom!’ legt mentalcoach Lisa Staal uit waarom dingen ons overkomen. Dat toeval niet bestaat en dat alles in het leven een reden heeft. In dit autobiografische verhaal laat ze de lezer een kijkje nemen in haar rumoerige verleden. Haar leven is één groot avontuur, vol met drama’s, verdriet, spanning, actie en liefde! Het boek zet de lezer aan het denken. En dat is juist de bedoeling! Wie éénmaal begint kan niet meer stoppen. Een aanrader voor oud & jong.

‘Waarom? Nou Daarom!’ kost € 19,00

Klik hier om het boek te bestellen.

Yvonne Kroonenberg: ‘Lisa Staal schrijft onbevangen, zonder een spoor van zelfmedelijden over een leven vol ontgoocheling. Ik vond haar geschiedenis hartverscheurend.’

Corneille: ‘Het boek heeft mij ontroerd en zal vele mensen raken!’

Dirk Karten (journalist): ‘Wauw, wat een boek! Dat een persoon zoveel in zo’n korte tijd kan meemaken. En overeind blijft! Bewondering. Verbijstering. Medelijden. Knap, heel knap geschreven!’

Reacties van lezers:

‘Zo herkenbaar! Ik kon het boek van Lisa niet meer neerleggen toen ik eenmaal begonnen was, zo meeslepend is het. (…) Ik vind haar een geweldige vrouw en ze is voor mij een groot voorbeeld geworden om de dingen te gaan bereiken die ik graag wil. Ik kan het boek van harte aanbevelen aan iedereen die een extra zetje in de rug kan gebruiken bij het verwezenlijken van zijn of haar eigen droom!!’

 

‘Ik heb net je boek uit en wil je vertellen dat ik er veel in herken! Mijn leven is ook erg “hobbelig” geweest en zie door jouw boek nieuwe mogelijkheden om aan mezelf te gaan werken. Bedankt voor je doorzettingsvermogen waar ik nu veel aan heb!’

 

‘Het lijkt alsof ik je heb ontmoet…na het lezen van je boek. Vol ontroering en ongeloof heb ik het in een ruk uitgelezen. Wat een kracht!’

 

‘Ik heb net je boek gelezen. Op het moment dat ik het kocht, was ik emotioneel een wrak. Ik zag het boek liggen en de titel sprak mij al enorm aan. Ik heb het in één zucht uitgelezen en ik vind het een super boek! Ik herken er ontzettend veel van mijzelf in. Het heeft echt veel geholpen.’

 

‘Ik heb je boek gelezen en had het in 1 dag uit . Het is zo herkenbaar! Ik zelf heb inmiddels ook al zo’n 200 boeken gelezen. Het geluk zit in jezelf maar toch vind ik het soms moeilijk om het op mezelf toe te passen. Het is inderdaad een goed boek!’

 

‘Ik heb het idee dat jouw boek mij weer een stuk verder brengt. Ik laat het uitgaansleven eens even voor wat het is, en ga hetgeen ik van een man verlang eens, cliché, in mij zelf proberen te zoeken.’

 

‘Heb jouw boek in een adem uitgelezen. Je schrijfstijl is pakkend en snel. Wat een positiviteit en veerkracht in een vrouw, ‘chapeau’!’

 

‘Jij hebt me net dat laatse stukje drive gegeven wat ik nodig had… En ja, ik ben dankzij jou eindelijk definitief gestopt met roken, heb het veroordelen achter me gelaten, heb me open gesteld voor alles om me heen wat op m’n pad komt, ben eindelijk tot het inzicht gekomen dat ik geen relatie nodig heb om gelukkig te zijn!’