Over Lisa

Waar anderen de benen nemen blijft Staal staan #girlpower

Het Verleden

Lisa groeide op in een liefdeloos gezin. Haar vader was een gewelddadige alcoholist die haar moeder regelmatig mishandelde. Vanaf haar pubertijd belande Lisa regelmatig
in de problemen, trok ze vele foute mannen aan en kreeg ze
te maken met de eetverslaving boulimia.

Op het moment dat Lisa het leven niet meer zag zitten en zelfmoord overwoog, ontdekte ze de spelregels van het leven.

Ze realiseerde zich dat haar ellende grotendeels werd veroorzaakt door het gebrek aan liefde in haar kindertijd (conditionering door opvoeding).

Het Roer Om

‘Vanaf dat moment gooide ik het roer om, zelfmoord bleek geen optie meer. Ik had weer een nieuw doel voor ogen. Het schrijven van mijn eerste boek ‘Waarom? Nou Daarom!’ en het opzetten van een coaching-praktijk om anderen te helpen.

Ik genas mezelf van boulimia en ontwikkelde mijn eigen therapie. Toen mijn boek in 2002 gelanceerd werd, opende ik tegelijkertijd de deuren van mijn praktijk. De pijn en het verdriet uit mijn verleden bleek opeens nuttig te zijn. Ik werd een voorbeeld voor anderen!’

Showbizz

In de periode 1994/1998 presenteerde Lisa het TV programma ‘In bed met Lisa’. De talkshow trok 500.000 kijkers. Henny Huisman kroop ook bij Lisa in bed, want hij vond haar een groot talent. Het werd een hilarisch interview, wat uiteindelijk eindigde in een mediarel.

1999 kreeg ze een affaire met de wereldberoemde acteur Joaquim de Almeida (Fast & the Furious, Desperado) en werd ze bevriend met prinses Theresa, familie van prins Albert van Monaco, zie foto. 

Lisa werd in 2000 de muze van kunstenaar Corneille en verbleef vaak in Parijs.

 

 

In Bed Met Lisa

Het hilarische interview met Henny Huisman uit de spraakmakende talkshow ‘In bed met Lisa’. 

Lisa bij Prins Albert van Monaco
Lisa met haar ex-vriend de beroemde acteur Joaquim de Almeida.
Lisa, de muze van Corneille.
Lisa met Corneille

Contactformulier

7 + 8 =