Relatiecoach

Foto: Angela Hopstaken

Lisa Staal de bevlogen relatiecoach.

‘Het merendeel van de mensen leeft onbewust voort. Ook ik leefde jarenlang onbewust.
In 1999 op het randje van de afgrond werd ik wakker. Eindelijk besefte ik waarom ik zo vaak in de problemen was beland en waarom ik altijd van die vervelende relaties aantrok. Doordat ik als kind bepaalde basisbehoeften had gemist en niet voldoende eigenwaarde had kunnen ontwikkelen, trok ik situaties en mannen aan die niet zo prettig waren (zachtjes uitgedrukt).
Ik was klaar met mijn verleden en goed ook.
Ik ging met mijn pijn en verleden aan de slag en las ruim 150 boeken over: de kracht in jezelf, conditionering door opvoeding, psychologie etc.
Vervolgens ontwikkelde ik mijn eigen therapie en opende ik in 2002 de deuren van mijn coaching praktijk.
Dankbaar ben ik voor de keiharde liefdes-lessen in mijn leven. Mijn partners dienden als spiegel en vaak was dat geen pretje! Wel noodzakelijk! Sinds ik dat besef kan ik anderen de weg wijzen. De weg van liefde en zelfrespect.’

How your partner treats you is his (her) karma. How you react is yours!’

Wil je een afspraak maken voor coaching? Dat kan via lisastaal@live.nl

Termijn
Hoeveel sessies? Dat hangt helemaal van het doel af. Wil je slechts een luisterend oor? Of even op weg geholpen worden? Dan kan een eenmalig gesprek soms al voldoende inzicht geven. Kiezen voor een aantal sessies of een traject kan natuurlijk ook.

Kosten coaching
105,00 euro

Aanbieding 5 sessies
425,00 euro


Meet & Greet Lisa

‘In 2014 ben ik gestart met Meet & Greet dagen. Zit jij met vragen over de liefde & relaties? Loopt je relatie momenteel niet lekker? Trek je steeds onbevredigde relaties aan? Val je meestal op foute mannen of vrouwen? Of sta je voor een ander dilemma? Je wilt je droom waarmaken, maar bent toch bang om de stap te nemen?
Tijdens deze Meet & Greet heb ik 60 minuten de tijd voor jou. See you in Laren. Liefs Lisa Staal.’

De Meet & Greet is inclusief een kopje cappuccino of thee en je krijgt een boek naar keuze cadeau. Je betaalt hiervoor slechts 75,00 euro.

Vragen? Stuur een email naar lisastaal@live.nl

Meet & Greet dagen 2019 – Laren
Zaterdag & zondag 26/27 oktober 2019
Dinsdag & woensdag 12/13 november 2019
Zaterdag 30 november 2019
Dinsdag & woensdag 17/18 december 2019